Volkswagen New Beetle: koplamp VW New Beetle

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Hey iedereen,

Ik heb het volgende probleem(pje) met de (linker)koplamp van mijn VW New Beetle:
De lamp (H1) springt na enkele weken telkens opnieuw stuk. Nu heb ik reeds een nieuwe kabelschoen gemonteerd (wel van de doe-het-zelf zaak) maar het probleem blijft dus... De vorige kabelschoen zat duidelijk te los, dus daardoor sprong volgens mij telkens het lampje. Maar nu met het vervangen van de kabelschoen blijft het probleem jammer genoeg...
Wie o wie weet raad?

Dank bij voorbaat
Tim

GravenTim

Geplaatst door GravenTim (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat is de laadspanning van de dynamo? Misschien zit daar een probleem in,maar dan zou het eigenlijk niet alleen 1 kant treffen.
Het beste is om verbindingen te solderen ipv een kabelschoen.

Ricky

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zit de koplamp wel bevestigd zoals het hoort?? waarschijnlijk rammelt hij mee waardoor het lampje snel stuk gaat. (hebben diesels eerder last van dan benzine exemplaren)

GravenTim (0), 16 jaar geleden

[quote=audia4]Zit de koplamp wel bevestigd zoals het hoort?? waarschijnlijk rammelt hij mee waardoor het lampje snel stuk gaat. (hebben diesels eerder last van dan benzine exemplaren)[/quote]
Beste,

Het lampje zelf zit bevestigd met een goed spannend klemmetje, dus dit lijkt mij wel vast te zitten... De gehele koplampunit zit ook goed vast.

Misschien moet ik maar eens informeren hoeveel een originele kabelschoen kost...?
Want diegene die er nu opzit is misschien ook niet degelijk genoeg??

Solderen is ook niet echt een mogelijkheid, aangezien het dan wel erg omslachtig wordt om een lampje te vervangen... (en de rechterkoplamp werkt wel goed en is niet gesoldeerd...)

Of misschien zit er een defect in de transfo van de linkerlamp??

Groetjes
Tim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.