Volkswagen Polo 6N SDI: Nabouw airco defekt (diavia)

Bouwjaar: 1998

Ik mag me gelukkig prijzen met een Polo met airco, welke bij aflevering is ingebouwd bij de dealer. Merk Diavia.
Probleem: van de een op de andere dag doet ie het niet meer. De druk was goed, het systeem is lekdicht en de dealer vermoedt een elektrische storing. Uiteraard kan hij niet vertellen wat het gaat kosten om de storing op te sporen. Het is echter wel 48 euri per uur wat het mij gaat kosten. Boven dat; Ik ben zelf vrij eigen met elektra en schema's, wellicht kan ik het zélf vinden.

Weet iemand of er ervaringen zijn met Diavia airco's, of er misschien schema's te krijgen zijn op een normale manier?
Alvast hartelijk dank voor antwoord met de komende zomer in het vooruitzicht!

vegadesigns

Geplaatst door vegadesigns (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

petertje8912 (0) PRO, 20 jaar geleden

ik heb zelf wel eens diavia ingebouwd zonder problemen, schema via dealers die zijn er wel in nederland of www.diavia.de

dutch123 (0), 20 jaar geleden

Kijk eens of de magneetspoel welke de koppeling van de compressor aantrekt bekrachtigd wordt. (ik weet niet zoveel van airco's, maar heb zelf wat problemen gehad met deze koppeling)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.