Volkswagen POLO COUPE G40: Loopt onregelmatig en te hoog verbruik

Bouwjaar: 1991

De polo loopt onregelmatig stationair.
De motor bonkt nogal 's ochtends alsof hij op 3 cilinders loopt na gasgeven (meer toeren maken)is het een beetje over.
Dit voordoet vrijwel alleen bij koude motor.
Verdelerkap en rotor is vervangen.
Ik heb al aan een kast gehangen om de ontstekingstijdstip te controleren. Daar uit volgt 875 t/min en 16,1 graden voor BDP.
Ik heb hem alleen niet aan VAG 1551 kunnen hangen. Omdat de OBD stekkertjes zoek zijn. Weet iemand hoe je die kan vinden
De auto zuipt 1 op 6 of 7 ofzo terwijl hij 1 op 13 moet lopen. En ja de motor is meer dan tien jaar oud. Dan nog mag niet zo erg zuipen. Heeft dit iets mee te maken met de thermostaat? Ik rij 15 min. naar het werk en is dan 's ochtends nog niet over de 70 graden heen.Hoe snel moet hij op bedrijfstemp. zijn?

Andy408

Geplaatst door Andy408 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Controleer de druk van de G-lader eens, als dit niet voldoet is de lader versleten (gebeurt nogal eens) Vervangen of reviseren is de enige manier, duur duur duur.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.