Volkswagen 0: Navigatie

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Ik heb een nieuwe Golf Plus van november 2007. Vandaag starte ik de auto en het scherm van de navigatie systeem bleef uit. Naar de volkswagen dealer gegaan en hij heeft deze gereset. Nu doet het scherm het weer. Hierop zit ook de radio etc. aangesloten. Ik heb het navigatie type RNS300. Weet iemand of dit een veel voorkomend probleem is? En moet je altijd terug naar de garage om het te resetten?
Met vriendelijke groet, Ingrid

Ingrid3

Geplaatst door Ingrid3 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Hij zou het gewoon moeten blijven doen,dus ik denk dat de radio defect is,een softwareupdate voor de radio zou misschien kunnen helpen,maar aangezien VW bij bijna elke originele radio problemen heeft denk ik dat de radio defect is omdat het scherm altijd moet werken als je hem aan zet.

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

er is ook een technische mededeling bij de vw over verschillende radio deze moeten terug gestuurd worden zal als ik je was even bij de dealer aanrijden en kijken of jou radio hier ook onder valt

gr.marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.