Volkswagen Golf: navigatie werkt niet in de winter

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: bag, Motorinhoud (cc): 1600

Al enige jaren heb ik een probleem met mijn VW Navigatiesysteem.MFD2. De CD, die gebruikt wordt voor de navigatie, kan dan niet worden gelezen. Ik heb de laser vervangen (in de zomer) en de cd startte weer als nieuw. Nu de winter weer enigszins terug is, werkt de cd niet meer. Wanneer de auto flink warm is na een flink stuk rijden gaat de cd weer werken. Ik bedoel met werken dat de navigatie weer gaat doen. Daarvoor (koude situatie) komt de radio met mededelingen geen goede cd, kan cd niet lezen, etc. Het maakt niet uit welke cd (navigatie) je er in doet, hij werkt niet in een koude omgeving.
Wie heeft hier ervaring mee en weet wellicht wat het probleem is. Ik denk aan iets elektronisch maar welk onderdeel moet ik onderzoeken of welke richting moet ik kijken?

ad_boer

Geplaatst door ad_boer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 8 jaar geleden

Vocht op de lens?

ad_boer (0), 7 jaar geleden

Ik heb de laser nogmaals vervangen waarna de navigatie het weer goed deed.
Probleem kan worden gesloten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.