Volkswagen Golf: Niet aan slaan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb hier een probleem met mn vw golf 3 uit '97.

De motor gaat wel rond maar slaat niet aan, na enige controlle bleek de bobine geen vonk te geven. Hierop heb ik de bobine vervangen, maar dit had niet het gewenste resultaat, de motor slaat nog steeds niet aan omdat ik geen vonk heb.
Nu heb ik de halgever op de ontsteking doorgemeten met een spanningzoeker, deze heb ik op de signaaldraad gezet en op het moment van starten blijft de led branden ipv knipperen. Nu is naar mijn idee de gever dus kapot.(?)

Nu komt mijn vraag, als ik de verdelerkap en de rotor eraf haal dan zit daar de schijf waar de sensor op werkt en deze moet eraf om de hallgever eraf te kunnen halen, hoe krijg ik die schijf los?? Ik zie geen borgclip ofzo zitten oid. Naar mijn iedee moet deze los kunnen omdat de sensor daarachter vast zit met 2 schroefjes.

BvD voor de reacties en hulp.

Groeten,
Dennis

Dennis-010-

Geplaatst door Dennis-010- (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

borg (0) PRO, 16 jaar geleden

Aan de andere kant spie uit tandwiel tikken en de hele as eruit.

Dennis-010- (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoi Borg,

Ik heb de ontsteking er in zn geheel uit gehad maar heb geen spie gezien. De ontsteking staat NIET rechtop maar zit in het verlengde van de kop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.