Volkswagen Golf: Versnellingsbak

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2E

Ik wil een gereviseerde bak in mijn mijn auto laten zetten en nou heb ik gekeken naar de bak code (DF007017) maar kan geen bak vinden voor mijn motor in ieder geval niet met die code.
Misschien kan iemand mij vertellen welke bak(ken) ik kan monteren?

Groetjes

Koen1214

Geplaatst door Koen1214 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

matthijs26 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk dat de door u opgegeven bakcode niet de juiste is en daarom vind je ook geen andere.De juiste code vind je op een plakplaatje aan de binnenzijde van de kofferbak.Ook kun je aan de hand van het kentekennummer en het chassisnummer bij de dealer deze code opvragen.Een andere bak kun je regelen via www.deonderdelenlijn,nl Je kunt dan aan de hand van de verschillende bedrijven met hun verschillende bedragen zelf bepalen welke bak je koopt.Succes, Matthijs.

Koen1214 (0), 16 jaar geleden

Heb em gevonden.. code is CHE.
Maar klopt het dat ik er een diesel bak aan kan hangen? en zo ja welke en wat is het voordeel ervan?

Groetjes

matthijs26 (0) PRO, 16 jaar geleden

De bakcode heeft o.a. te maken met de overbrengverhoudingen van de bak.Je moet dus op zoek naar een bak met dezelfde code als je tenminste niet een hoop ellende wil hebben,en ik spreek uit ervaring.Succes Matthijs.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.