Volkswagen Passat: Niet aan willen slaan vd motor

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 125pk

Beste Allen,

Sinds deze week heb ik een probleem met mijn Passat. Zaterdag heb ik hem nog 3 meter op de oprit vooruit gereden en vanaf zondag wil deze niet meer aanslaan.

Aangezien er een nachtvorst is geweest en de accu al niet al te best meer was, dacht ik dat dit het probleem zou zijn en heb er een nieuwe accu in gezet. Helaas niet geholpen.

Op Problemcar kwam ik iemand tegen met het zelfde probleem. deze heeft de relais van de brandstofpomp en injectoren vervangen nr 208 of 372. Helaas mocht ook dit bij mij niet werken.

De laatste tijd hield hij soms even in bij optrekken bij een hoog toerental. Ik was zo wie zo al van plan om er nieuwe bougies in te plaatsen. Ik weet niet of het probleem hier in kan zitten??

Het rare is dus dat hij Zaterdag gewoon nog startte zonder problemen en heb hem dus 3 meter vooruit gereden en zondag wil hij niet meer aan slaan.

Iemand enig idee??

Weekender

Geplaatst door Weekender (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tedkroon (0), 12 jaar geleden

Uitlezen!

Weekender (0), 12 jaar geleden

Het probleem zat hem in de Benzinedop. Deze zat dicht waardoor de benzinetank vacuüm getrokken was en de brandstofpomp geen brandstof kreeg. Inmiddels geen problemen meer gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.