Volkswagen golf 1.8: niet aanslaan

Bouwjaar: 1992

De motor sloeg af , bij het gasloslaten. Na het vernieuwen van kap, rotor, bougie's, bobine,wilde de motor niet meer aanslaan. De rubberen carburateurvoet vervangen, maar liep nog steeds niet Uiteindelijk benzine in de zuigbuis gedaan en de motor loopt, maar na een maand weer niet meer aanslaan. Weer benzine in de zuigbuis gedaan en lopen. Na een week goed te zijn geweest, weer niet aanslaan.( al bij de dealer geweest om uit te lezen, maar
zij weten het ook niet. Misschien heeft iemand deze storing ook
aleens meegemaakt?

jawborst

Geplaatst door jawborst (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

meussen.harmsen (0), 20 jaar geleden

Ik heb iets dergelijks meegemaakt met een Golf II 1.8 met centrale benzine-inspuiting (ik neem even aan dat we het hier over een Golf III hebben met centrale inspuiting). Oorzaak bleek toen een defecte contactslotschakelaar te zijn (die schakelaars zijn berucht). Meet of je spanning hebt op de inspuitnozzle als je de contactschakelaar op "starten" draait. Beweeg de sleutel in het slot maar houdt de sleutel in de stand "starten" en kijk of de spanning soms wegvalt of niet.

Succes

Erik Meussen
meussen.harmsen@12move.nl

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Ik heb er ook eentje gehad, stopte wel eens onder het rijden. Sleutelmorrelen en hij ging weer. Ook contactslotschakelaar rot.
Type 2 of 3 maakt in dit geval niet uit. De type 2 met de vierkante kolomschakelaars en alarmlichtknopje achter in het midden van het stuur heeft exact gelijke electra als een vroege type 3.

succes

jawborst (0), 20 jaar geleden

Ik ben er nog steeds niet uit, Vernieuwd: kontaktslot, bobine, module, verdelerkap, rotor, kabels aan stekker injector, 2 keer uitgelezen bij dealer, geeft geen storing, zodra ik het probleemheb, zal ik het beslist laten weten.
Ik heb een dagboek bijgehouden, dit zal ik mailen Groeten Anton

jawborst (0), 20 jaar geleden

ik heb geprobeerd mijn verslag te mailen, dit lukt niet, kan ik het verslag faxen?
hoor graag waarheer.

Groeten Anton Borst

meussen.harmsen (0), 20 jaar geleden

Nee, helaas niet. Ik heb geen fax.
Probeer het nog eens. Mijn email adres is:

meussen.harmsen@12move.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.