Volkswagen Polo: niet stationair lopen polo 86c 1984

Bouwjaar: 1984, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 cc

als ik de polo koud start loopt hij prima als hij warmer wordt slaat hij af en loopt dan wel maar niet meer stationair

richard brans

Geplaatst door richard brans (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Richard wat dacht je van een verstopte stationair sproeier. Ik ga er wel vanuit dat het voorverwarmings systeem nog aawezg is en werkt. Wordt de plastic kap op de carb. wel meer dan handwarm? Succes.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Controleer de afdichting eens onder de carburateur..

Start de motor en beweeg eens met het geheel en kijk of de motor erop reageerd, zo niet, laat de motor lopen en spuit wat remreiniger rond de inlaat en kijk of hij dan wel iets doet..

richard brans (0), 14 jaar geleden

carberateur pakkingen vervangen en de flens eronder. bleek nog hetzelfde probleem te hebben totdat ik met de bedrading ging rommelen en ja hoor hij liep stationair dus heb met een omweg het probleem gevonden geen 12v op de stationairsproeier er zat een kabelbreuk. deze vervangen en hij loopt weer stationair in ieder geval bedankt voor de aanwijzingen

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.