Volkswagen Passat: Nieuwe Homokineet, maar toch geluiden bij het remmen???

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 TDI

Beste leden,

Helaas heb ik volgende probleem:

Homokineet aan de wielzijde laten vervangen. En na een testrit bij het remmen (net voordat de auto stopt) dan hoor ik de remmen schuren, heel raar, je merkt ook dat het wiel trilt. Alsof iets niet goed is. Dit is ontstaan nadat de homokineet is vervangen.

Alles laten nakijken, zoals remmen, draagarmen, alles lijkt goed in orde. Nu zegt de monteur dat het aan de nieuwe homokineet ligt, dat deze niet goed is, wellicht andere maat is er nodig. Kan dit?
Dit checkt een monteur toch altijd als hij de oude homokineet vervangt met de nieuwe of ben ik achterlijk? Hij had minstens moeten opmeten?

Wie weet wat dit mogelijk kan zijn??? HELP!!!

Mijn dank is groot voor alle reacties.

vwboratdii

Geplaatst door vwboratdii (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

hoogstwaarschijnljk gewoon je remblokken maar zit alles wel goed vast,en dat trillen voel je dat ook in je rempedaal het kan zijn dat er een abs sensor niet goed werkt ofdat op de nieuwe homokineet geen abs ring heeft gezeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.