Volkswagen Golf: olie lampje + piep

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 55 kw

Dag,

ik heb nu weer een probleem:(:( als ik goed door trek ongeveer 5000 toeren dan gaat even me olie lampje en hoor een piep volgens gaat hij erg schokken. wat kan er mis zijn? heb wel me gasklep van de week eraf gehad... kan dit er mee te maken hebben? ook heb ik die imboes schroeven van me motor (de kap boven de nokassen aangedraait)

ik hoorde dat dit signaal ernstig is????

hoor graag een oplossing

hartelijk bedankt alvast allemaal.


Groeten Jelle

karrespoor

Geplaatst door karrespoor (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Oliepijl in orde?
Anders misschien een draadje met slecht contact (na het sleutelen losgeraakt ).

mvg,
Hans.

karrespoor (0), 17 jaar geleden

ja olie pijl prima zelfs iets boven het max... kabeltjes heb ik gecontroleerd. hij maakte vanochtend wel een tikkent geluid echt een duidelijke tik dus ik me motor uit gezet. even gewacht vervolgens weer gestart en hoorde hem even en ging daarna direct weg.... maar net trok ik even goed door om (groen te halen) en toen begon er ineens een olie lampje te brande met een piep.. dus ik nog een extra rondje... dan weer wel en dan weer niet.

kan het kwaat als ik de kap waar onder me nokassen zitten verwijder?

Bednakt.

Jelle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.