Volkswagen Polo: olie lekage

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

bak lekt olie bij de schakel stang is de kering makkelijk te vervangen of moet de bak uitelkaar gehaaldt worden ?

ennema

Geplaatst door ennema (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ron dat is makkelijk zelf te doen als je makkelijk onder de wagen kan komen . Dus niet op een krik gaan martelen ! Schakelkoppeling verwijderen sleutel 10 en kijk in welk putje de bout zit . Schakelpen zover mogelijk naar voren schuiven. Met een priem een gaatje prikken precies in het midden van de keerring en zorg dat je de pen en de schacht waar de ring in zit.niet beschadigt. Parkertje in het gaatje draaien en keerring er uit trekken. Vergeet de olie niet bij te vullen na het plaatsen van de ring. Succes.

harnak (0), 13 jaar geleden

heb het toevallig vorige week gedaan in een half uur viel me niet tegen,wat het langste duurde was een mooi busje zoken om de keerring er netjes in te slaan.

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Harrie met een steeksleutel plat er op gaat het ook goed . Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.