Volkswagen Golf IV: olie rondom 1.8 20v turbo

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v turbo

hallo heb een probleem met mn auto, golf 1.8 20v turbo, rondom het blok zit overal aangekoekte olie en moet vaak bijvullen, komt nu ook zelf lang olie dop en pijlstok, voor het motorblok iets naar onderen zit het meeste rond een slang. wie kan mij dit vertellen wat dit is? auto rijd verder goed, hoor het graag, vr gr Andre

golf20v

Geplaatst door golf20v (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik denk een carterontluchtingsslang (in het beste geval) maar een olielekkage kan overal vandaan komen dus beste is om een monteur ernaar te laten kijken of je maakt een paar hele duidelijke foto's en misschien zien wij dan wel waar het vandaan komt.

golf20v (0), 12 jaar geleden

van ver, net na het y stuk wat naar beneden gaat:

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/707...][img]http://img707.imageshack.us/img707/5985/...[/img][/url]


dichtbij:

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/69/...][img]http://img69.imageshack.us/img69/6327/ds...[/img][/url]

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Is inderdaad een carterontluchtingsslang, deze ziet er niet best meer uit, eerst deze vervangen en alles schoonspuiten en dan even aanzien.

golf20v (0), 12 jaar geleden

[quote=ricky]Is inderdaad een carterontluchtingsslang, deze ziet er niet best meer uit, eerst deze vervangen en alles schoonspuiten en dan even aanzien.[/quote]
ja oke, volgende week krijgt de auto een beurt en dan laat ik de slang vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.