Volkswagen Golf 2011: olie stand verhoogd

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cayc, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 77

hallo graag jullie hulp hier over,twee dagen geleden is de roetfilter lamp aangegaan ben daar na direct de auto snelweg op gegaan en met de derde versnelling zo een 20km gereden onder weg naar thuis is de lamp uit gegaan,maar van daag wou ik de olie peil na kijken en zag dat de olie peil was gestegen,en de olie was zo los waterachtig geen koelvloeistof, want als er koelvloeistof in was zou het een papachtig smurrie zijn het was denk ik brandstof ?,heeft iemand hier over wat info die het zelfde heeft mee gemaakt.het gaat hier om een vw golf6 1.6 tdi bj2011

ayo

Geplaatst door ayo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 4 jaar geleden

Zou in ieder geval meteen olie verversen en filter vervangen , dit gaat door olie verdunning schade aan je motor opleveren.
Verder kan dit diverse oorzaken hebben , hogedruk pomp lek , diesel lekt dan in de motor.
Olie verdunning door regenereren , gebruik de zoekfunctie maar eens vind je veel info.

ayo (0), 4 jaar geleden

Ik ga morgen de olie vervangen en dan twee weken elke dag de olie controleren kijken als die terug een stijging veroorzaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.