Volkswagen Passat 2.0 GT: Olie verlies

Bouwjaar: 1992

hallo,


Ik moet steeds mijn olie bij vullen, heb al de ontluchtingsklep van de carter vervangen en het is al iets beter geworden, maar er zit wel olie onder mijn oliefilter, maar er ligt geen olie op de grond. kan het zijn dat ik onder het rijden daar dan wel olie verlies???

en heb ik nog een vraag ik heb 2 verloop nippels besteld voor mijn airco van oud naar nieuw dan kunnen ze hem weer afvullen met nieuw koellemiddel zitten hier ook nadelen aan ?

Alvast bedankt allemaal

Henk4384

Geplaatst door Henk4384 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

O-ringen en afdichtingen van de arcocompressor en leidingen van systemen van het oude type moeten allemaal vervangen worden, deze lossen op met het nieuwe drijfgas. Helaas, maar hier is niets aan te doen en kost pittig geld.

Als je olie verliest uit het filter blijft het in de carterbak staan en loopt er waarschijnlijk uit tijdens het rijden. filter hoort potdich te zijn. Kan ook dat de carter ontluchtingsslang boven het filter lekt. Deze scheuren nog wel eens.

succes.

Henkk (0), 20 jaar geleden

Het probleem is opgelost het oliefilter lekt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.