Volkswagen VW Passat 1.8 20v: Bestuurders portier te veel wind geluid.

Bouwjaar: 1997

Hallo jongens, n tijdje geleden had ik een vraag gesteld over het trillen van mijn raam aan de bestuurdersportier. Er werd mij toen verteld dat het raam los zou kunnen zitten, maar dat is dus niet het geval. Ben er 100% zeker van want ik heb de bekleding eraf gehaald en gecontroleerd, het zit gewoon goed vast. Maar nu ik ook vaker op de snelweg ben, ben ik er ook achter gekomen dat ik alleen door mijn portier te veel wind geluid hoor. Het lijkt net of het raam openstaat. Weet iemad aub een oplossing voor dit probleem. Want als ik wil praten in de auto moet ik haast schreeuwen. Alvast bedankt!

ismail

Geplaatst door ismail (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

heeft de auto schade gehad?

ismail (0), 20 jaar geleden

Pfff ik zou het niet weten, ik heb hem op 1 maart gekocht. De deuren lopen gelijk en er is geen kleur verschil terwijl je wel kan zien dat het lak niet nieuw is. aub laat iemand me helpen want ik wordt echt gek door het wind. Lijk .... echt net alsof ik op een motor aan het rijden ben.

VEDAT (0) PRO, 20 jaar geleden

probeer even of het helpt als je de raamstijl een klein beetje naar binnen buigt. dit doe je zo; raam laten zakken, portier open, met je knie het portier tegenhouden en met je handen de raamstijl naar je toe (naar binnen toe)buigen. uit ervaring weet ik dat dit kan helpen.

succes gr vedat

Tim11457 (0), 20 jaar geleden

je zou eens moeten kijken of je deur goed afgesteld staat dit doe je door je hand over je voorscherm naar je deur te schuiven als je deur hoger aanvoeld dan je voor scherm kan dit inderdaad een kl*te geluid maken en zeker op de snelweg
oplossing ga naar een dealer of garage en laat je deur meer naar binnen afstellen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.