Volkswagen Polo: olielamp

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: ahw

na grote beurt gaat bij 2000rpm het olielampje branden en piepen (stationair niet) bij contact aan gaat dat lampje ook uit wat normaal hoort te te blijven branden. oliedruk sensor is het niet oliefilter ook niet. als ik de stekker van de oliedruksensor er afhaal doet deze het zelfde (als ik hem aan massa leg gaat het lampje wel uit. is er iemand bekend met deze storing?

micha1979

Geplaatst door micha1979 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

waarom denk je dat de oliedrukschakelaar niet de oorzaak is?

micha1979 (0) PRO, 15 jaar geleden

omdat ik al 2 nieuwe heb gemonteer 1e maal imitatie en later voor zekerheid ook orginele

Speedrazor (0), 15 jaar geleden

Oliedruk even meten.

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=micha1979]na grote beurt gaat bij 2000rpm het olielampje branden en piepen (stationair niet) bij contact aan gaat dat lampje ook uit wat normaal hoort te te blijven branden. oliedruk sensor is het niet oliefilter ook niet. als ik de stekker van de oliedruksensor er afhaal doet deze het zelfde (als ik hem aan massa leg gaat het lampje wel uit. is er iemand bekend met deze storing?[/quote]
ik kan hier niet uit opmaken dat je de sensor had vervangen. volledige info is wel zo makkelijk voor ons.

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Controleer de 2 dunne draadjes op de alternator op breuk aan de stekker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.