Volkswagen Golf V: Onderdeelnummer middenarmsteun

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDi

Hallo allemaal,

ik ben hier maar weer eens met de vraag naar een bepaald onderdeelnummer...

Ik ben momenteel bezig met het inbouwen van een I-pod aansluiting in mijn golf V. Nu dacht ik dat het heel gemakkelijk zou gaan in de middenarmsteun die standaard in mijn Golf verbouwt is (=middenarmsteun met koelvak) Maar niets in minder waar. Het lukt echt niet. Het koelvak van de middenarmsteun is te klein en ik krijg mijn I-pod aansluiting (=1-DIN formaat) er niet in. Daarom ben ik op zoek naar het VW-onderdeelnummer van de plastik waar een CD-wisselaar in verbouwt kan worden. Voor de duidelijkheid, zie volgende foto. Enkel de plastik waar de rode pijl naar wijst heb ik nodig... Kan iemand van jullie me helpen?

http://img69.imageshack.us/img69/8765/ni...

Bovendien heb ik ook de indruk dat de lucht-doorvoer-buis naar de achterste roosters van de verluchting ook veranderd moet worden. Klopt dit? En zo ja, kunnen jullie me dan ook een onderdeelnummer van deze buis geven?

alvast hartelijk bedankt
Fredo

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Ga gewoon langs de dealer,kun je zo allemaal opzoeken in etka,maar of het allemaal gelijk gaat passen.......

Fredo (0), 16 jaar geleden

Ja, dat is het probleem. Mijn dealer had echt geen zin om het op te zoeken. Hij kwam telkens terug op het onderdeel dat er momenteel al in staat (logisch natuurlijk als je als 1ste parameter het kenteken van mijn auto invoegt)

Of het gaat passen? Ja daarom wil ik ook originele onderdelen, dan moet het wel passen... ;-)

alleszins toch bedankt voor de reacties. Maar ik weet het, zo'n etka versie op mijn eigen pc zou gemakkelijk zijn...
Frederik

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Etka is wel te downloaden via nieuwsgroepen,maja....moet wel telkens geupdate worden en dat kan moeilijk worden.
Maar over dat passen:vaak is het zo dat als je een ander dashbord deel wil gaan monteren wat er niet in hoort dat dan het aansluitende deel ook anders kan zijn van vorm,houd daar wel rekening mee.
Maar dat is weer terug te zien in etka (onderdeelnummers).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.