Volkswagen Golf: ontstekingsmodule kapot????

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 V5 (110kw)

Goeiedag,

auto loopt op 4 cilinders en de motor trilt erg, zowel tijdens het rijden als staionair. Het volgende hebben ze al vervangen zonder resultaat, bobine(blok)- bougies en de bougie kabels. Nu is mijn vraag als de onstekingsmodule kapot is kan de auto dan nog wel op 4 cilinders lopen of moet ie dan helemaal niks meer doen. Heeft iemand een ideee wat het anders nog zou kunnen zijn, heb geen zin om 380 euro uit te geven aan die onst.module en dan nog steeds met dezelfde problemen te zitten.

MVG,

J. van Elst

jor81

Geplaatst door jor81 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 13 jaar geleden

kan heel geschikt, gaan vaker.

maar waarom is er niet even gemeten; ik ga er van uit dat ZE een garagebedrijf is??? zo ja, laat ze even de motor warmdraaien, en dan het uitgaande signaal van de ontstekingsmodule op de scoop zetten; weet je zo of er iets mis is of niet. Testje kost een kwartier, is vele male goedkoper dan voor jan met de korte achternaam de genoemde delen te vervangen.

meten is weten, gokken is dokken....

wat ook voorkomt is luchtmassameter, of distributie verlopen door versleten of gebroken delen van de distributieketting.

jor81 (0), 13 jaar geleden

klopt, is een foutje heb ze staan maar ben bij een volkswagengarage geweest waar iemand werkt die ik ken, heb toen bij hem thuis de onderdelen erop laten zetten en heb de onderdelen dus ook tegen inkoopprijs. Hij kon niet werken met een scoop en dacht dat het aan bovengenoemde onderdelen moest liggen. Bedankt voor je advies dan ga ik maar een garage zoeken waar ze de auto door kunnen meten, tot nu toe valt het nog mee met de prijzen maar als die onstekingsmodule ook nog voor niks vervangen wordt begint het wel duur te worden.

MVG,

J. van Elst

pruts2 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hallo

Is er wat bekent over de ontsteking?

Mvg arie

Ralf_Jensen (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=jor81]tot nu toe valt het nog mee met de prijzen maar als die onstekingsmodule ook nog voor niks vervangen wordt begint het wel duur te worden.[/quote]
Als die voor niks vervangen wordt, is het juist niet duur ...........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.