Volkswagen Polo: ontwasseming defect

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16.

hoi.. vanmorgen toen ik de ventilatie van de verwarming aanzette rook ik een soort brandlucht, even later deed hij het niet meer, ik dacht eerst aan een zekering maar die was nog goed, ik weet nou niet of de ventilatie over een relais loopt
zou die dan eventueel doorgebrand kunnen zijn? of zal het het motortje zelf kunnen zijn? al vast bedankt voor een reactie.
groetje johnny

johnnie5737

Geplaatst door johnnie5737 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Johnny,

Als hij op geen enkele stand meer werkt, controleer dan eerst even je zekeringen, werkt hij wel nog op de hoogste stand, dan kan de kachelweerstand kapot zijn, is zekering goed en doet hij helemaal niks, meet dan eens op de bedrading bij het motortje zelf, als je wel spanning meet dan is je motor defect.

Gr Stefan

johnnie5737 (0), 13 jaar geleden

nee hij werkt op geen enkele stand meer....ik zal hem morgen eens even door meten en je hoord nog van me ..
groetjes johnny

johnnie5737 (0), 13 jaar geleden

het defect is verholpen...het verwarmings-element was geoxideerd, en de stroomkabel was verschroeit..heb vervolgens de kabel vernieuwd, en de aanslag pinnetjes schoongemaakt met schuur papier, en hij doet weer...
gr johnny

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Dat komt inderdaad ook vaak voor, slecht contact en dan verbrand de stekker.

Bedankt voor de feedback!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.