Volkswagen Golf: Opening onder tankdop

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Onder de tankdop van mijn golf v zit een soort ontluchtingsgaatje of afvoergaatje of zo. Dat voelt aan als zacht rubber. Nu zat daar vuil op en ik heb dat willen afvegen en dat is nu naar binnen gedrukt.
Welke functie heeft het en hoe krijg ik het er nu weer uit??

bartdbr

Geplaatst door bartdbr (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Is gewoon een water/vuil afvoergaatje met een slangetje daaronder die weer in de wielkuip loopt, denk dat je dat slangetje er doorheen hebt geduwd, kan geen kwaad.

bartdbr (0), 8 jaar geleden

[quote=ricky]Is gewoon een water/vuil afvoergaatje met een slangetje daaronder die weer in de wielkuip loopt, denk dat je dat slangetje er doorheen hebt geduwd, kan geen kwaad.[/quote]
Ok heel erg bedankt. Ik dacht al dat ik met een groot probleem zat.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Als je beetje handig bent dan kan je dit zelf ook makkelijk oplossen, zit 1 torxs boutje achter de klep, deze losschroeven, tankdop eraf en dan de klep met het rubberen binnenwerk tegelijk eruit trekken met een schuine beweging, dan slangetje er weer indrukken en alles weer terug drukken, beetje het rubber eerst om de vul opening duwen en tegelijk het hele huis erin drukken, schroefje vast en klaar. Maja je kan het ook zo laten.

bartdbr (0), 8 jaar geleden

Ik zal het eens bekijken. Het proberen waard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.