Volkswagen Golf: Originele parkeersensoren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI ASZ

Hallo allemaal,

Ik heb zelf een origineel parkeerhulp systeem van VW in mijn Golf ingebouwd. Alles werkt, alleen vind ik het geluid van de zoemer nogal stil. Met vagcom heb ik het volume op maximaal gezet (10). Is de zoemer misschien verkeerd aangesloten? Of is de zoemer gewoon niet zo goed meer (kwam van de sloop)? Of is het gewoon normaal dat je zeer geconcentreerd moet luisteren en de radio uitschakelen op de parkeerhulp te horen piepen?

Hoor graag een reactie van jullie zijde.
mvg,
Frederik

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Santa (0), 16 jaar geleden

Neu, lijkt mij niet.

Maar ja, de een heeft een gehoorapparaat nodig en de andere juist niet................

;)

Fredo (0), 16 jaar geleden

Santa ;-)

Zou een mogelijkheid zijn, maar ik kan soms niet slapen van het gesnurk van de buurman die 4 huizen verder woont. Ik vermoed dus toch wel dat mijn gehoor nog degelijk is!

Maar als ik het hier zo lees schijnt het dus iets te zijn waar ik met moet leren leven... Oké dan bedankt voor je reactie alleszins.

Frederik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.