Volkswagen Passat 2006: Overslag 4e cilinder 2.0 TFSI benzine ABT getuned

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: BWA, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 147

Overslag 4e cilinder uitgelezen.

Heren, mijn VW Passat 2.0 benzine TFSI ABT getuned gaf een storing aan 4e cilinder overslag. Het dashboard lampje van motormanagement ging branden en daarna weer uit. Ik had de auto op cruise control gezet op 93 km pu ivm een aanhanger met 4 brommers erop. In de auto zaten we met 4 volwassen mannen met bagage en moesten door een tunnel die naar beneden liep. Omhoog begon de auto te sotteren en ging het lampje branden, ik reed in zijn 6 versnelling. Daarna heb ik de hele reis in zijn 5e versnelling gereden maar had wel het gevoel dat de auto af en toe schokte maar geen lampje wat ging branden. Begin dit jaar heb ik nieuwe bougies en bobines geplaats, daarvoor had ik het ook soms en bleef het lampje soms wat langer branden.

Wie kan mijn vertellen waar ik het moet zoeken, .....

vw-hobby

Geplaatst door vw-hobby (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bert klein (105) PRO, 8 maanden geleden

Maar eerst uitlezen wat de storing is, de storing kan divers wezen.
Wel met dealergelijkwaardige tester die er wat verder in opgaat.

vw-hobby (0), 8 maanden geleden

Ik ga binnenkort toch weer terug naar dezelfde garage hij weet ervan. Wat mij wel laatst opviel dat 1 uitlaat wat viezer was dan de andere, zwart roet. Sonde in samenwerking EGR klep?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.