Volkswagen CRAFTER 35 BESTEL L2 H2 2.5 TDI 100 KW: p2bac Storing en gloeibougie probleem constant

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BJL, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 100

Beste leden,
We zijn bezig met een Volkswagen Crafter 2.5 TDI 2007 met een BJL motor. Nou is het probleem dat de Code P2BAC (NOx Overschrijding, deactivering van EGR) Nou zijn wij al enige tijd al bezig om het probleem te kunnen vinden maar we komen er niet uit... De EGR is vernieuwd en is ingeleerd maar het probleem blijft permanent erin staan. Nou is mijn vraag heeft er iemand raad of heeft iemand zo'n storing eerder meegemaakt?
naast dit probleem is het ook dat de gloei spiralen continu van cilinder 1 en 4 steeds kapot gaat waarbij een aantal keer de bougies en de bekabeling en de relais al een paar keer vervangen is maar dit heeft niet geholpen.

Graag hoop ik dat ik door jullie geholpen te kunnen worden!
Alvast bedankt

aktas_91

Geplaatst door aktas_91 , lid sinds 9 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Crafter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.