Volkswagen Passat: passat 2.3 tipronic...rood scherm in display

Bouwjaar: 2002

Goeden dag...heb een probleem soms, met de passat. Als ik m start gaat het 9 van de 10 keer goed, maar soms vliegt het scherm tijdens het starten ( scherm onder de boordcomputer...van de versnellingen) in eens op rood...een geheel rood balkje, waardoor je in de tiptronic niet kunt zien welke versnellig ie staat?? beetje raar probleem...weet iemand waar dat aan kan liggen?

mvrgr,
Han

corradog60

Geplaatst door corradog60 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ken 2 oorzaken maar ook 2 dure.
We hebben al eens gehad dat het aan het instrumentenpaneel lag maar ook al eens het regelapparaat van de automaatbak voor de rechter voorstoel onder de mat.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Spanning in het circuit tijdens het starten lager dan 9 volt doet de elektronica flippen. Controleer de aansluitingen van de acuu en massastrip eens, tevens de conditie van de accu laten testen. Eventueel test doen wat de spanningsval op b.v. de sigarettenaanstekerplug is tijdens starten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.