Volkswagen Passat: Passat 97 Knipperlicht en dashboard verlichting

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hoi,

Als je onze Passat uit 97 op het contact zet brand de dashboard verlichting prima en doen de knipperlichten het ook gewoon. Start je de auto dan doet de dashboard verlichting het niet meer en ook de knipperlichten werken vervolgens niet meer. Alle zekeringen zijn in orde. De overige lichten en elektronische functies doen het allemaal wel.

Iemand een idee?

icebreaker

Geplaatst door icebreaker (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

En als je aan de sleutel rammelt (heen/weer), doen de knipper en dashboard verlichting dan het wel (dan waarschijnlijk het contactblokje defect)

icebreaker (0), 14 jaar geleden

Ik had al zo'n vermoeden dat het daar aan zou kunnen liggen. Ik zal je het zo dadelijk even proberen.

icebreaker (0), 14 jaar geleden

Je had inderdaad gelijk, het contactblokje is defect. Start je de auto en draai je dus de sleutel volledig om dan doet het dashboard verlichting en de knipperlichten het niet. Draai je hem vervolgens heel iets terug (maar nog wel contact houd zodat de motor niet afslaat natuurlijk) dan doet hij het wel. Werkt in ieder geval als een tijdelijke oplossing.

Hartelijk dank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.