Volkswagen Passat: Passat TDI - AVB - Lichte schokken bij vol gas -> Log gemaakt.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: AVB

Beste mensen,

Als ik vol gas geef voel ik af en toe dat de motor schokt kleine dipjes in het vermogen. Dit heb ik tot nu toe alleen op de snelweg gehad rond de 120 - 140km.
Het probleem is niet constant en ik krijg ook geen fout code of een melding.

Wij hebben 2 weken geleden een beurt met distributie wissel, plus nieuwe radiateur en een nieuwe airco compressor geplaatst. Ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft maar ik vermeld het maar.

Ik heb een rijdende log gemaakt, ik hoop dat een van jullie kan zien of er eventueel iets mis mee is. De motor is 2 jaar geleden gechipt naar 130pk.

Alvast bedankt !!


[url=http://postimg.org/image/ut4dzklsv/][img]http://s3.postimg.org/ut4dzklsv/log_pass...[/img][/url]

Passant

Geplaatst door Passant (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Maar is het ook daarna onstaan? Ik denk zelf van niet en denk eerder de kabelboom van de pompverstuivers die problemen geeft maar is ook wel beetje gissen.
Zijn het dan echt korte schokken/stoten of meer vloeiende inhoudende momenten?

Passant (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor de reactie. Het kan natuurlijk ook eerder zijn maar het is mij dan nooit echt opgevallen.

Ik heb ook gedacht aan de kabelboom, het zijn echt korte schokken die plotseling komen, niet constant maar het komst steeds meer voor ( bij vol gas ).

Wij gaan proberen de kabelboom te vervangen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.