Volkswagen Passat: Spanning valt soms helemaal weg bij ontgrendelen van de sloten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

Hallo,
Soms valt bij mij de spanning helemaal weg als ik de sloten ontgrendel. Dan is er helemaal geen spanning meer, niks werkt. Toen ik wilde kijken of dat de polen van mijn accu er nog wel op zaten, opende ik de motokap en plots kwam de spanning weer terug. Alle gegevens van de boordcomputer gewist, maar ik kon weer starten en rijden.
Dit komt probleem doet zich zo nu en dan voor en dan open ik de motorkap maar weer en dan is het weer verholpen. Heb zo'n idee dat het met mijn motorkapschakelaar te maken heeft, maar misschien zit er wel een sluiting in een kabel.
Wie heeft hier ervaring mee? De automonteur van mijn garage weet het niet te vinden.

Met vriendelijke groet, Dennis

Dennis Molengraaf

Geplaatst door Dennis Molengraaf (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

thermotijdschakelaar??? is gemonteerd om de zaak te beschermen tegen oververhitting... Zoek uit welke vergrendeling niet voldoende werkt...dwz zijn eindstand niet bereikt en zodoende onder spanning blijft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.