Volkswagen 0: piepend geluid

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

hallo.

als ik draai aan mijn stuur, hoor ik soms een piepend, krakend geluid RV en het situeerd hem rond mijn stuurbekrachtingsstang, dit is niet altijd als ik draai aan mijn stuur, en het maakt geen verschil als ik rij of stilstaat, zou dit te maken kunnen hebben met de servo olie? heb er zelf geen idee van.

mvg

kurt123456

Geplaatst door kurt123456 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (30) PRO, 12 jaar geleden

zou kunnen.
kan ook de rib-riem zijn die je hoort.
die kans is groter.

groetjes jan.

kurt123456 (0), 12 jaar geleden

rib riem? is dat iets wat ik beter laat doen in de garage? of is dat zelf mogelijk? want ik doe namelijk redelijk veel zelf aan mijn wagen. en zou dit kwaad kunnen als ik er nog een week of 2 zo mee rijd, omdat ik midden in mijn verhuis zit.


mvg!

jan T (30) PRO, 12 jaar geleden

zo n rib-riem moet je zelf wel kunnen vermoed ik en als het de rib-riem is dan kun je er wel 2 weken mee rondrijden maar kijk eerst of het echt is en of hij er nog goed uit zit.
vaak komt er nylon zichtbaar en dan gaat hij daar op piepen terwijl de riem er nog best goed uit ziet.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.