Volkswagen Fox: pieptoon

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 cc/4 cyl.

Soms,dit is niet tijdsgebonden of ook niet na een bepaald aantal kilometers,wanneer ik mijn contact afzet,krijg ik een pieptoon,die dan na 1-2 seconden stopt.Er gaat ook geen lampje op het dashbord branden en kan daarna terug gewoon starten.Ik heb reeds aan andere "foxgebruikers" gevraagd of zij dit ook al hebben ondervonden en deze bevestigen dat ze dat ook soms hebben.Al info gevraagd aan verschillende garagisten,ook VW-dealers,maar niemand heeft daar een antwoord op.Is er iemand die wel weet wat de reden van die sporadische piep is.

Grtz,
Frank

ikke007

Geplaatst door ikke007 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Fox? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

deboerdirkjan (0), 8 jaar geleden

Mijn vw fox 1.2 doet dit ook heel soms eens. Dit is als je motor direct uitzet. Ze zeggen dat dit te maken heefft met plotselinge oliedruk die wegvalt. Nl. dit is een ingebouwde beveiliging die aangeeft of er geen oliedruk meer is, in de motor. Soms hoor je die piep wel eens, maar kan geen kwaad.

ikke007 (0), 8 jaar geleden

Oke,bedankt voor de info,nu weet ik dat ik niet ongerust moet zijn en verder kan.Bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Fox of stel zelf een nieuwe vraag.