Volkswagen Polo: polo 1.0 van 1987 wil niet stationair lopen

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Goedenavond allen

Het volgende probleem doet zich voor

Heb bij deze polo een motor wissel gedaan ivm het hoge olieverbruik
Eerste probleem waar ik tegenaan liep was de ontsteking deze was veel moderner dan als degene die erop zat.
Dus eerst maar weer naar de sloop voor de goede onsteking en het kabelboompje met moduul die bij deze onsteking hoort.

Nu is het zo zodra ik auto start met choke aan dat ie wel aan wil slaan en wil lopen maar ook alleen maar met choke zodra ik deze uitzet of lager zet hij meteen uitvalt, voordat ik de motor wissel ging doen foto's gemaakt hoe bedrading enz moet zijn maar weet alleen niet of het bij deze motor ook hetzelfde is dit omdat deze motor eigenlijk voor een mono injectie is en ik er nog steeds de oude carburateur met choke op hebt.

Hoop dat jullie me een beetje op weg kunnen helpen heb dit klusje voor een vriendenprijsje aangenomen maar heb er nu grijze haren van gekregen.

speedyrulezz

Geplaatst door speedyrulezz (0) PRO , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Martijn_vK (0) PRO, 8 jaar geleden

Je zou zeggen dat als je alle delen van de oude motor gebruikt en alleen het blok van de nieuwe, dat je nergens problemen mee zou hebben. Want injectie erop geeft inderdaad het gedoe met een draadboom etc. die je van de donor moet oversleutelen. Dan ga je al gauw over de waarde van een vriendenprijsje heen.

Is het een optie om alleen het onderblok te gebruiken? Want dan heb je het probleem met olieverbruik precies bij de kuiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.