Volkswagen Polo: polo 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6n2

Hallo, Onder het rijden sloeg de motor af en was niet meer aan te krijgen uit laten lezen en gaf als storing de lambdasonde en 4 injectoren maar daar was niets mis mee, naar lang zoekken het probleem gevonden het was de slang vd. carterontluchtig daar zit een stekker op toen die losgekoppeld werd sloeg de motor meteen aan, motor uitgezet en de stekker er weer in, hij wilde weer niet aanslaan. losgekoppeld en de motor sloeg meteen aan. op het forum heb ik dit nergens kunnen lezen dus mischien heeft iemand er wat aan.

laura67

Geplaatst door laura67 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

maar dat is toch niet goed zit toch een storing in

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Heb je ook nog de storingscode's ?

Normaal heeft de stekker van ( verwarmings element ) de carterventilatie er niks mee te maken, of maakt deze op de e.o.a. manier sluiting ?

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

Die heeft er alles mee te maken, nl dat de verwarming van de carterontluchting op dezelfde plusdraad zit als de injectoren.
De verwarming van de carterontluchting vervangen want daar zit wellicht de kortsluiting in.


Gr John

laura67 (0), 13 jaar geleden

Hij rijd nu gewoon goed is het noodzakellijk om de slang/verwarming te vervangen. de storingscodes weet ik niet meer.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=laura67]Hij rijd nu gewoon goed is het noodzakellijk om de slang/verwarming te vervangen. de storingscodes weet ik niet meer.[/quote]
Ja dat is noodzakelijk want anders vriest je carterontluchting dicht en dan kan je flinke motorschade als gevolg hebben.(zie zoekfunctie en zoek op carterontluchting bij vw prof)
Wat John zegt klopt. Valt me trouwens nog mee dat de zekering nog steeds heel is.....

laura67 (0), 13 jaar geleden

Oke, dan zet ik er een nieuwe op, BEDANKT voor jullie service. groetten laura

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.