Volkswagen Polo: Polo 2002 CV Rechterdeur werkt niet goed.

Bouwjaar: 2002, Motorcode: SDI 47KW

Hallo daar!!

Heb een probleem met een polo van 3-2002 met de centrale vergrendeling.

Probleem is als volgt: dat als de auto op slot staat en de kofferbak los word gedaan met de afstandbediening dan gaat de Rechter voor deur los en als je de kofferdeksel dan dicht gooit dan blijft de deur los.
+ als je in de auto zit en dan de schakelaar bediend van de CV dan gaat rechts voor niet opslot en de rest van de auto wel!!

Mooie storing maar wij komen er even niet uit.

Dealer heeft al uigelezen en opnieuw gecodeerd maar mocht niet baten.

Zelf hebben we bedrading gesoldeerd en CV unit vervangen maar helaas.

Als iemand wat weet houden wij ons aanbevollen.

met vriendelijke groet team Faber autoservice.

Faberautoservice

Geplaatst door Faberautoservice (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Faber

Ik heb toen ook lang zitten zoeken naar een probleem met de CV van een bmw,deze ging bij het sluiten gelijk weer open,bij een 2e dicht sluiten ( via sleutel of afstandsbediening ) bleef alles dicht,telkens bij de eerste keer sluiten ging alles dicht en gelijk weer open..na lang zoeken weet ik eigenlijk nog steeds niet waar het probleem zat..kabels doorgemeten en gecontroleerd,alles was in orde en bleek gewoon te functioneren..toen aan de rechter voordeur,het paneel verwijderd en het complete deurslot eruit gehaald,met motor etc..gekeken maar ook hier niks aan te vinden,micro schakelaar was ook in orde,even ingespoten met contact spray aangezien ik de boel toch in mijn handen had.( toch zag alles er nog nieuw uit )

Alles gemonteerd en tot mijn verbazing werkte alles weer na behoren,kan niet precies zeggen waar het probleem nu zat,dit deed hij nadat de auto een maand of 7 stil gestaan had.

Van te voren heb ik al alle deurschakelaars,micro schakelaars gecontroleerd,een andere CV motor geprobeert etc etc...als alles goed werkt en doet wat het moet doen,maar je het probleem niet kan vinden word je er soms even moedeloos van. gelukkig werkt alles weer,bij jou zal het waarschijnlijk ook iets stoms zijn,alleen kan het je wel uren aan zoeken kosten,bij mij zat het probleem dus blijkbaar hierin :

[url=http://img11.imageshack.us/i/sdc10311c.j...][img]http://img11.imageshack.us/img11/1869/sd...[/img][/url]

Succes ermee..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.