Volkswagen Polo: polo fox '89

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 i

Ik had voor mijn dochter een redelijk uitziend polo tje gevonden en na er een apk op gezet te hebben is zij er mee de weg op gegaan. Dat ging prima tot vandaag.
Motor sloeg af tijdens het rijden en wil nu alleen nog maar stationair lopen. Moet er wel bij zeggen dat de auto een paar jaar stil heeft gestaan ( af en toe een stukje mee gereden) en ze de tank net helemaal vol had gegooid.
Nu moet ik zondag heen, ze woont 50 Km. verderop, maar is dit een bekend probleem of kan iemand een hint geven waar ik het moet zoeken? Ik ben niet zo bekend met vw en helemaal al niet met het injectie gebeuren.

Arnold

arnold58

Geplaatst door arnold58 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

arnold58 (0), 14 jaar geleden

Niemand hier die een hint kan geven ???

Denman (0), 14 jaar geleden

Misschien een verstopt benzinefilter? Deze zit onder de auto naast het rechter achterwiel.
Alleen stationair: wat gebeurt er dan als je gas geeft?
Hoe is de staat van onderhoud?

arnold58 (0), 14 jaar geleden

De staat van onderhoud is prima, verdeelkap -rotor e.d. allemaal nieuw. Als je gas geeft slaat hij af maar volgens mijn dochter stinkt hij wel naar benzine. Je zou dus zeggen dat hij dat genoeg krijgt.
Maar benzine filter kan ik altijd vervangen natuurlijk, dit is nog niet gebeurd.

Jss1982 (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Benzinefilter vervangen is sowieso geen overbodige luxe, ook misschien even het injectie gebeuren reinigen met een injectiereiniger van JB.

Gr

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Arnold

Waarschijnlijk een stomme vraag,maar heeft ze niet per ongeluk diesel getankt ? je weet het tenslotte maar nooit.

Maak anders eens een opname en zet het bv op youtube,dan kunnen we enigzins horen wat hij doet.

Gr Stefan

cat.qatar (0), 14 jaar geleden

misschien een paar verstafte brandstofleidingen of vacuumslangen

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

wat hier iemand gehad heeft had net getankt en 10 minuten later problemen bleek bij de pomp zelf een verkeerde inhoud in de tank gedaan,teruggegaan naar benzine pomp en meteen zeiden ze zelf al dat het probleem bekend was en er meerdere terugwaren gekomen de chauffeur van de tankwagen had diesel in de benzieneopslagtank gedaan,dus even ruiken bij je uitlaat tijdens het lopen of je een dieselstanklucht hebt of even in de tank ruiken

Denman (0), 14 jaar geleden

Dat ruik je niet alleen, dat zie je ook wel ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=CvjrT5mRj...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.