Volkswagen POLO 40 KW K6: Polo 6n2 1.4

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Wie kan me helpen heb sinds kort een polo type 6n 2 bouwjaar 2000 . De auto komt niet op.toeren houd dus heel erg in en rijd niet harder dan 100 a 120 heeft gewoon enorm veel vermogen verlies heb inmiddels de katalysator verwijderd want binnen in was de kat kapot gesmolten dus dat kan het probleem niet meer zijn . Iemand nog opties wat dit kan wezen ?

mercedesfreaks

Geplaatst door mercedesfreaks (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Wagen eerst eens laten uitlezen misschien dat je dan wat verder komt

ronny503 (0), 5 jaar geleden

Als de katalysator van binnen gesmolten is dan is die loei en loei heet geweest het lijkt er dus op dat de katalysator door een al aanwezige storing defect is gegaan. Volgens mij gaat het motormanagement bij een defecte of het verwijderen van de katalysator overstuur omdat de waardes van de uitlaatgassen niet meer kloppen. Nu uit laten lezen heeft m.i. geen zin want zonder katalysator geeft de ecu meerdere storingen aan die katalysator gerelateerd zijn. Het meest handige is om een nieuwe of goed werkende katalysator te monteren en als de motor nog steeds in noodloop gaat de ecu uit laten lezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.