Volkswagen Polo: Polo 6R grill vervangen

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2 TSI

Goede avond,

Ik ben in het bezit van een polo 6R, highline pakket. Nu wil ik mijn grill vervangen maar ik krijg hem niet los. Ik weet dat je twee torx schroefjes (zie witte pijlen) los moet maken boven aan, clips (blauwe pijlen) moet los maken boven aan en dan naar je toe trekken. De torx schroeven lukken natuurlijk wel en ook de clips boven aan lukt wel.
Alleen onderaan (rode pijlen) zit hij ook nog vast want ik krijg er in geen mogelijkheid beweging in.
Iemand toevallig ervaring in hier mee?

Groet,
bdbroker
[url=http://postimg.org/image/5vsusthnz/][img]http://s11.postimg.org/5vsusthnz/2015030...[/img][/url]

bdbroker

Geplaatst door bdbroker (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Onderste gedeelte zit vastgeklikt als het goed is. En zo ja dan moet hij recht vooruit eruit getrokken worden met een gecontroleerd rukje. Net zoals de Golf 6.

bdbroker (0), 9 jaar geleden

[quote=ricky]Onderste gedeelte zit vastgeklikt als het goed is. En zo ja dan moet hij recht vooruit eruit getrokken worden met een gecontroleerd rukje. Net zoals de Golf 6.[/quote]
Voor de duidelijkheid, recht eruit trekken is horizontaal eraan trekken? Want dat heb ik gisteren geprobeerd maar hij gaf geen krimp. De onderkant van de grill zit muurvast aan de bumper..! Maar ga het vanavond nog een keer proberen! :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.