Volkswagen Polo: Stroomschema Volkswagen Polo 1995

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Kan iemand mij hier helpen aan een stroomschema voor een Volkswagen Polo uit 1995 (LP-GS-53)
Ik heb een probleem met de bedrading van de achteruitrijverlichting en kan niet vinden waar de schakeling daarvoor moet zitten en raak de draden vanaf het dashboard vrij snel kwijt..

Alvast bedankt

Paul

Dreadnomad

Geplaatst door Dreadnomad (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Heb geen schema bij de hand maar wat is het probleem? Heb je al de stekker op de bak van achteruitrij schakelaar losgehaald en die 2 draden met elkaar verbonden? Dan hoort de achteruitrijverlichting te gaan branden. Is de fitting niet geoxideerd oid?

Dreadnomad (0), 9 jaar geleden

Ik had zo snel nog niet gevonden waar de schakelaar precies op de bak zat, ik had daar wel iets gevonden maar die draden hadden niet dezelfde kleurcodering (zwart met dubbel groen)..
En ik kreeg meteen na de zekeringskast ook al geen stroom meer op die kabel, dat vond ik ook vreemd..

Maar ik zal morgen nog eens kijken of ik die schakelaar kan vinden.

Bedankt :)

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Die zit of bovenop de bak of aan de voorzijde ongeveer. Niet aan de achterzijde want dat zou de snelheidssensor kunnen zijn.
Heeft in ieder geval een stekker met 2 draden. Maar wat is het probleem dan precies?

Dreadnomad (0), 9 jaar geleden

Ah ok, de schakelaar die ik gevonden had zat aan de achterzijde, dus die moet ik niet hebben..
Het probleem is dat hij gekeurd moet worden en de achteruitrijverlichting niet werkt, ik nam aan gewoon een kapot lampje maar helaas meet ik helemaal geen stroom op de bedrading..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.