Volkswagen Polo: Polo 9n 2002 1.2 centrale deurvergrendeling met afstandsbedieng

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo,

Mijn naam is Max en ik heb een polo 9n uit 2002. In mijn auto heb ik centrale deurvergrendeling en in de deur van de bestuurder zit een knopje om de auto op slot of open te doen. Nu wil ik graag een afstandsbediening erbij zodat ik heb van een afstand op slot of van het slot kan halen. Ik heb nu al een setje gekocht en hij is binnen. Mijn vraag was of iemand enig iedee heeft hoe ik mijn setje moet aansluiten en waar de draden ervoor zitten.
Alvast bedankt!

mijn cv + afstandsbediening: http://www.banggood.com/Wholesale-Univer...

MaxMans96

Geplaatst door MaxMans96 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Zit er geen beschrijving bij of een stroomschema hoe je het allemaal moet aansluiten? Dat zou erbij moeten zitten lijkt mij.

MaxMans96 (0), 8 jaar geleden

Er zit een beschrijving bij en inmiddels ben ik al een stukje verder. Alleen kan ik de kabel van open/dicht niet vinden en de kabels van de centrale vergrendeling schakelaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.