Volkswagen Polo: Volkswagen polo motor stottert

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Sinds enige tijd heeft mijn polo last van een stotterende motor. Hiervoor liep hij nagenoeg perfect. Maar nu is het zo dat hij bij het optrekken stottert en dat alle waarschuwingslampen even knipperen op het moment dat het stotteren overgaat in het normale functioneren. Het lijkt er zelfs op dat hij bij een hoger toerental soepeler loopt. Ik ben zelf een totale leek wat betreft auto's, dus ik heb er nog niet veel aan kunnen ontdekken onder de motorkap. Behalve dat een van de bougiekabels los zat. Deze heb ik weer vastgemaakt, en daarna heeft er iemand anders gebruik gemaakt van de auto en die zei dat hij niks van het stotteren merkte. Echter toen ik er zaterdag weer mee reed was het stotteren voor mijn gevoel zelfs erger. Wie o wie kan mij hiermee helpen en de informatie enigzins in lekentaal brengen? ? ?

Denis93

Geplaatst door Denis93 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Eerst even weten welke motor je hebt. Benzine of diesel? En welke cilinderinhoud?
Allerbeste is om hem ff uit te laten lezen bij een garage die veel doet met vw skoda seat audi en dan kijken welke storingen daar uit komen en hier posten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.