Volkswagen Polo: Polo durft haperen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400CC

Ey, men zus kwam onlangs naar mij voor te vertrellen dat als ze aan het rijden was +-90km/h dat haar polo daalde van snelheid(dit natuurlijk zonder het gaspedaal los te laten he wat logisch klinkt). Als ze dan het gaspedaal gans induwt dan gaat die weer op zijn gemak vooruit. Gisteren heeft ze het ook gehad aan 60km/h.

Ik zelf ben van plan om al haar filters na te kijken,te kuisen en desnoods te vervangen. De bougies op te kuisen of te vervangen. Ik hoop dat dit zou helpen. Zou dit helpen?
Want anders weet ik het echt niet wat het zou kunnen zijn. Hoop wel niet dat haar injectoren aan het verslijten zijn. Zou dat mogelijk zijn van haar injectoren? Ze heeft +-160000km (1.4naft).

Met vriendelijke groeten ce

Ceetje

Geplaatst door Ceetje (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Laat hem eerst eens uitlezen.
Vervuilde gasklephuizen komen ook wel vaak voor bij deze blokken,deze dan reinigen en weer inleren met de testkast,maar eerst uitlezen.

Ceetje (0), 15 jaar geleden

En wat is dat dan juist dat uitlezen? En zou dat een grote kost zijn?

Mvg Ce

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Ceetje]En wat is dat dan juist dat uitlezen? En zou dat een grote kost zijn?

Mvg Ce[/quote]
Wat uitlezen kost verschilt waar je naar toe gaat,de dealer zal wel het duurst zijn.

Als de motor een storing/fout heeft,dan slaat hij dat 9 van de 10x op in het geheugen van de ecu (ligt eraan wat en defect is),en met uitlezen kun je dan zien wat er in staat en weet je ook waar je naar moet zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.