Volkswagen Polo: Polo elektr ramen bestuuderskant ratelend geluid

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Van de een op de andere dag maakt mijn elektr raam, bestuurderszijde een ratelend geluid. Raam gaat niet meer open of dicht. Heb de zijpaneel eraf gehaald en raam handmatig dicht geschoven. Hoorde dat dit een typisch volkswagen probleem is en dat er voor de ramen een soort van revisie setje is. Ben bij vw dealer geweest (van mossel waalwijk) en zij zeggen dat deze alleen leverbaar is voor golf IV en beatle. Kan iemand vertellen of dat er ook zo'n set voor de polo is of dat er iets anders aan de hand is. Wie kan mij helpen dit probleem op te lossen zodat ik in de zomer mijn raam weer open kan doen.

alvast bedankt!!

heinoomen

Geplaatst door heinoomen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Hallo,
Het probleem komt inderdaad vaker voor.Het probleem zit hem in wormwiel van het raammechanisme bij het motortje hij vreet het staaldraad op. En daar krijg je het knarzend geluid van. De oplossing is een nieuw mechanisme plaatsen in het portier. Ik heb het al een paarkeer meegemaakt bij polo´s.
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.