Volkswagen Polo: Polo GTI problemen met centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2001

Het volgende is aan de hand, auto kun je wel op slot doen met afstandbediening in de sleutel, maar niet meer open met afstandbediening, dit is met alle 2 sleutels hetzelfde probleem, afstandbedieningen al opnieuw ingelezen dmv manier in boekje maar dit mocht ook niet baten. Het kan zijn dat je, als je de knop van open 15 of 20 keer indrukt wel open gaat, kent iemand dit probleem?? Module kapot??? Alvast bedankt. Gr Roy

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cafe racer (0), 18 jaar geleden

mag geloof ik geen reclame maken maar er bestaat een handzendertester van een bekend frans gereedschapmerk geginnend met een F en eindigend op een M.
Hiermee kan je controleren of beide handzenders het open signaal goed afgeven.
Zo ja, controleer uitgaande signaal openen van de module.
Daarmee moet e.e.a. te tackelen zijn.
Schema eventueel wel verkrijgbaar als je typecode motorcode en bakcode met modeljaar geeft.

Roy10511 (0) PRO, 18 jaar geleden

He, Michel we hebben wel die tester die je bedoelt. Signaal komt hier wel af dus daar ligt het niet aan. Je kunt met deze testers infrarood signaal meten en radiografisch ik weer wat je bedoelt! Alvast bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.