Volkswagen Polo: starten polo cl 1050

Bouwjaar: 1983

ik heb een polo 1050 cl en het volgende gebeurt; wil hem starten je hoort relais 24 ( waar is deze voor ) klikken dan hoor je het start relais inkomen en verder niks meer. Als je dan het contact uitzet en de choke is nog uitgetrokken blijft het choke lampje branden en de benzinemeter slaat uit. Wil je daarna opnieuw starten dan gaan er geen lampjes meer branden in het dashboard, ra ra wat is dit en de startmotor blijft helemaal stil ook het startrelais hoor je niet meer klikken.wie komt met een oplossing.

wouter12342

Geplaatst door wouter12342 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

massa aansluiting van motorblok waarschijnlijk slecht.

wouter12342 (0), 18 jaar geleden

Harry ik denk dat het probleem opgelost is, we hebben de massa aansluiting tussen motorblok en chassis schoongemaakt en het probleem is niet meer opgetreden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.