Volkswagen Polo: polo slaat af onder ryden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

myn polo slaat af onder het ryden als ik de bobinekabel los haal en hem start geeft ie geen vonk na 5 min start ie weer heb een nieuwe bobine erin gezet maar blyft het doen anwb latenkomen na stop op snelweg bleek ie het weer te doen nou zei iemand dat er vuil uit de tank het injectie sisteem uitschakelt als er vuil voor de benzinepomp komt en dat je daarom ook geen vonk hebt op de bobine maar dat lykt my vreemd wie wet wat er is

kok1

Geplaatst door kok1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

bobine kabel nog goed???

kok1 (0), 13 jaar geleden

ja die doet het prima het zal toch niet zo zyn dat ie het dan wel dan niet doet

Audidriver73 (0) PRO, 13 jaar geleden

denk eerder de hall gever.

kok1 (0), 13 jaar geleden

wat is dat en waar zit die hallgever

kok1 (0), 13 jaar geleden

maar klopt het dan dat de bobine kabel geen stroom afgeeft want dat doet ie niet op het moment van afslaan en testen tegen blok aan en dans tarten na poosje stilstaan doet ie het weer

kok1 (0), 13 jaar geleden

dus ik heb het iedee dat het voor de onsteking zit of staat dat meteen in cerbinding met je bobine

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

de hall gever zorgt voor de vonk. Als deze te warm wordt,kan het gebeuren dat er niks meer gebeurt,dus ook geen vonk. Trek de stekker van de hall gever eens los. Spanningszoeker met bekje aan massa en dan op de middelste aansluiting aanstippen. Doe dit op de stekker VANAF de computer,dus niet degene die aan de hall gever vastzit. Krijg je nu wel een vonk?? zo ja,gever kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.