Volkswagen Polo: Polo start niet stinkt naar benzine, komt witte rook uit de uitl

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn polo heb ik de hele dag gewoon normaal mee gereden. Ik wou hem s avonds opnieuw starten, maar toen pakte die hem niet. Hij draait wel rond en probeert wel te starten maar slaat niet aan.
Hij stinkt echt heel erg naar benzine, en op het moment dat ik hem wil starten komt er ook witte rook uit de uitlaat. Als ik hem aanduw dan start die wel meteen, en als die dan stationair loopt komt er nog witte rook uit de uitlaat, en dan is het net alsof de grond nat er van wordt.

--24Dennis--

Geplaatst door --24Dennis-- (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

edwinlh (0), 13 jaar geleden

Best Bennis .
als ik zo lees dat er wite rook uit de uitlaat komt lijkt he dat de koppaking er uit licht van de auto als je in het water tankje kijkt als de moter loop en hij borelt dan dan is de koppaking defect wat ergebeurdt is dat de pakking naar een van je cillinders lekt vandaar het borelt in het tankje.

--24Dennis-- (0), 13 jaar geleden

Okee bedankt Edwin, dat zou dus betekenen dat ik de koppakking moet laten vervangen. En dat zal wel een duur grapje worden zeker?

edwinlh (0), 13 jaar geleden

He bennis

ik zou het niet weten wat dat gaat kosten is makelijk zelf te doen als je een beetje handing bent met auto's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.