Volkswagen Polo: Polo valt uit en start niet meer

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine

Ik heb voor vrouw en dochter een VW Polo uit 1990. Prima dingetje, maar de laatste tijd zijn er startproblemen.
De auto kan zo maar een hele tijd achter elkaar probleemloos zijn, echter de laatste tijd valt af en toe de motor zo maar uit. Vervolgens lukt het starten ook niet meer. Vorige week de Wegenwacht gealarmeerd; diagnose kapotte ontstekings verdeelmodule.
Auto naar de garage gesleept en deze module laten vervangen. Een weekje geen problemen, tot vandaag. Na een ritja van ongeveer 20 km. auto niet meer aan de praat gekregen, wil domweg niet starten. Weet iemand waar ik moet zoeken of op welk spoor ik mijn reparateur moet zetten?

Alvast dank voor jullie reactie(s).

Groet
Jan

janbeek

Geplaatst door janbeek (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

elektrisch gedeelte contactslot vervangen en dikke kans dat je problemen verleden tijd zijn. Gaan heel vaak stuk bij dit type. De vw dealer heeft ze 3 rijen dik stofvrij in zijn magazijn liggen, dat zegt al genoeg.....

Meestal kun je het simuleren door aan de sleutel te rotzooien. Als hij het helemaal niet meer doet kan hij ook definitief overleden zijn.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

de wegenwacht praat ook in 9 van de 10 gevallen maar wat raak..

denk dat harry gelijk heeft!

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.