Volkswagen Golf : Probleem autoradio installeren

Hallo,

Ik heb vandaag geprobeerd in mijn VW Golf (1999) een nieuwe autoradio (een "Marquant MCR-1255") te installeren. Ik heb alle bijgesloten brochures goed doorgelezen, maar na het aansluiten van de connectors en de antenne aansluiting (wat vrij simpel was), bleek er nog een onbekende dunne zwarte kabel (zonder connector en lijkt op een antennedraad!)vanuit de dashboard gezien te zitten en ik weet nu niet echt waar die komt te zitten of naar toe gaat?!

De radio werkt wel maar helaas alleen een geruis geluid, hopelijk kan iemand mij op weg helpen om dit probleem op te lossen.


Vast bedankt, Mark

PS: Ik doe der voor de duidelijkheid ook een foto bij, dan heb je een beter beeld van het probleem.

Foto code: http://img7.imageshack.us/img7/5870/auto...

UtrechtMark

Geplaatst door UtrechtMark (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erka (0) PRO, 15 jaar geleden

duidelijk een antenne kabel, trek de stekker maar eens los ( waar dat draadje aanzit ) dan blijft een zwarte stekker over, die eigenlijk aan de achterzijde van de radio ingestoken moet worden.
de kabel die nu ingestoken is, zal waarschijnlijk een losse kabel zijn met toevallig de juiste stekker voor
de radio.

rest een ritje naar de automaterialen zaak om even een verloopstekkertje te halen van een haakste plug naar een gewone rechte ( die haakse word steeds vaker toegepast op nieuwe modellen )

daarom ook alleen maar ruis....

Theo Sparenburg (5), 15 jaar geleden

Uit de foto blijkt dat er reeds een antennekabel in je radio zit. De losse kabel is ook een antennekabel. Kan je loshalen bij de stekkerverbinding. Probeer dan eens de stekker van deze kabel in de radio te stoppen i.p.v. de kabel die er nu in zit.


vr.gr. Theo

erka (0) PRO, 15 jaar geleden

als het goed is, kun je met dit stekkertje de antenne wel insteken ( kan me vergissen, of dit de juiste is, maar het verloopstekkertje ziet er ook zo uit.

[img]http://www.fakkert-electronica.nl/b_1011...[/img]



linkje : http://images.google.nl/imgres?imgurl=ht...

UtrechtMark (0), 14 jaar geleden

Iedereen bedankt voor de hulp, inderdaad met dat stekkertje van de antenne is het probleem verholpen.
De andere was dan ook een loze aansluiting!

MvG Mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.