Volkswagen Polo: Probleem bcm/cruise control

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: CGPB

Goededag,

Ik ben bezig om een originele Cruise control in te bouwen bij mijn polo . Nu ondersteunt mijn bcm de cruise control functie niet . Mijn bcm betreft net een type ouder ouder: 6r0937086m. Nu moet er een uitgebreidere type bcm in. Vanaf nummer 6r0937087
Wordt de Cruisecontrol wel ondersteunt . Nu is mijn vraag of de kabels van de stekkers nog op de goede positie zitten ten op zichte van de nieuwe bcm . Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen .

Mvg,

Andy

Ar0416

Geplaatst door Ar0416 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Ik denk het wel maar weet niet zeker. Ik weet wel dat een collega het ook heeft ingebouwd in een 6R Polo. Anders zou je even een schema moeten regelen van 1 met en van 1 zonder cruise dan weet je het zeker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.