Volkswagen Polo: Vw Polo 2003 Tdi Sleutel Probleem

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4 TDI

Beste mensen, mij naam is John en ik heb een probleem met mijn auto.

Ik krijg de auto biet meer gestart wanneer ik de sleutel draai. Hij start voor 2 seconden en slaat daarna af. Ook op de bashboard brand de sleutel logo.

Ik heb het schoongemaakt met stofzuigen mischien vuil ofzo, stroom van de accu gehaald meer dan half uur ik dacht maybe een reset ofzo maar niks mag baten.

Nu staat mijn auto stil en kan ik hem niet meer rijden. Ik hoop dat ik nuttige tips kan ontvangen bedankt voor de moeite alvast.

Mvg

John

John040

Geplaatst door John040 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Dan is je startblokkering actief, en dit probleem kan liggen aan de sleutel (zit een chip in) of aan de ontvanger bij contactslot of aan het regelapparaat maar regelapparaat komt weinig voor.

Heb je al de reservesleutel geprobeerd?

John040 (0), 8 jaar geleden

Hey Ricky.

Bedankt voor je reactie probleem is toen wij deze auto hadden gekocht hadden wij geen reserve sleutel wat is het beste wat ik kan doen er zit zowiezo geen batterij in mijn sleutel die was leeg zit ook geen vegrendeling op met afstandbediening.

bert klein (90) PRO, 8 jaar geleden

John erg vervelend dat je geen reserve sleutel hebt.
Zou even storing laten uitlezen of het wel de sleutel is, ik weet dat dit nu moeilijk is je zou kunnen proberen { iemand met vcds, hulpdienst },.
Mocht het de sleutel zijn : Transport naar de dealer deze kan sleutel op code bij bestellen en tevens inleren geheimcode wordt alleen dealer verstrekt.
of een tuner die de wegrijblokkering kan wegschrijven, dit is wel het voordeligst.

Vr GR Bert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.